Kotizaciju za Savjetovanje u iznosu od 200,00 kn potrebno je uplatiti na žiro-račun: 

HRVATSKA VOĆARSKA ZAJEDNICA, Ulica Petra Berislavića 6, 10000 Zagreb, 

OIB 05416638329, 

IBAN: HR4323600001101606092, Zagrebačka banka d.d., 

Poziv na broj: 014-2021112019
S napomenom „KOTIZACIJA“

Prijavite se putem web obrasca, a dokaz o uplati potrebno je poslati na mail: hrvocarskazajednica@gmail.com najkasnije do 18. studenog 2019.

Vaša prijava smatra se izvršenom nakon ispunjene prijavnice te primitka dokaza o uplati, nakon koje ćete dobiti potvrdni e-mail.

HAPIH će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR)  uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. HAPIH štiti privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica i čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka. Prikupljeni podaci ovim obrascem koristit će se isključivo u naznačenu svrhu.

Kotizacija uključuje: akreditacijsku karticu, sudjelovanje na stručnim i popratnim predavanjima, zbornik sažetaka, potvrdu o sudjelovanju, osvježenje u vrijeme dvije pauze za kavu, lagani ručak, prigodne poklone sponzora i ostale materijale.

NAPOMENA: U povlaštenu cijenu smještaja kojeg možete rezervirati na linku, uključena je i prigodna večera uz glazbeni program 20. studenog, a ukoliko niste smješteni u hotelu, zainteresiranost za prigodnu večeru, radi planiranja broja mjesta i obroka od strane hotela, možete iskazati prilikom slanja dokaza o uplati na mail adresu hrvocarskazajednica@gmail.com. Večeru plaćate direktno u hotelu.

Kotizacija je obavezna za sve sudionike savjetovanja osim za: predstavnike države, ministarstva, županija, općina, gradova i njihove pratnje, jednog sudionika sponzora, predavače iz inozemstva, predstavnike medija, novinare, snimatelje, tehničare te studente i učenike.

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content