Obavijesti za potrošače

Opoziv proizvoda: LOSOS NORVEŠKI DIMLJENI DESPAR 100g

Ministarstvo poljoprivrede na zahtjev subjekta u poslovanju s hranom SPAR Hrvatska d.o.o., Slavonska avenija 50, Zagreb, obavještava potrošače o opozivu proizvoda Losos Norveški Dimljeni Despar 100g, LOT broja 22070500306, upotrijebiti do: 03.07.2020., EAN kod 3856021205811.

Opširnije »
Savjeti za potrošače

Nitrati u zelenom povrću

Nitrati su prisutni u okolišu, dakle u zraku, hrani (najviše u voću i povrću) i vodi. Također, nitrati se koriste kao gnojiva u poljoprivredi, te kao aditivi u hrani. U poljoprivrednoj proizvodnji dušik je vrlo često osnovni ograničavajući čimbenik rasta i razvoja biljaka, a time i postizanja optimalnih prinosa.

Opširnije »
Obavijesti za potrošače

Opoziv proizvoda Losos Norveški Dimljeni Despar 100g

Ministarstvo poljoprivrede na zahtjev subjekta u poslovanju s hranom Spar Hrvatska d.o.o. obavještava potrošače o opozivu proizvoda Losos Norveški Dimljeni Despar 100g zbog utvrđene povišene količine bakterije Listeria monocytogenes u proizvodu.

Opširnije »

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA