Upisnik znanstvenih mišljenja

Broj:

Klasa: 641-01/20-01/00002

URBROJ: 396-04-05-20-20

Podnositelj:

Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu,

Centar za sigurnost hrane

Datum podnošenja:

11.11.2019.

Predmet zahtjeva:

Znanstveno izvješće o unosu kuhinjske soli konzumacijom kruha i pekarskih proizvoda

Datum zaprimanja:

11.11.2019.

Datum prihvaćanja:

11.11.2019.

Radna grupa koja sudjeluje u izradi znanstvenog mišljenja ili izvješća

HAPIH, Ad hoc Radna grupa Centra za sigurnost hrane

Rok izdavanja:

Sukladno Pravilniku o izdavanju znanstvenog mišljenja i pružanju znanstvene i tehničke pomoći (NN 130/09) te internim aktima Agencije

Status (napredak) izrade znanstvenog mišljenja ili izvješća:

Završeno

Datum izdavanja:

28.12.2020.

Preuzimanje dokumenta:

Poveznica

DOI

10.5281/zenodo.4419522

Broj:

Klasa: 641-01/20-01/00002

URBROJ: 396-04-05-20-19

Podnositelj:

Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu,

Centar za sigurnost hrane

Datum podnošenja:

11.11.2019.

Predmet zahtjeva:

Znanstveno izvješće o unosu kuhinjske soli konzumacijom mesnih proizvoda

Datum zaprimanja:

11.11.2019.

Datum prihvaćanja:

11.11.2019.

Radna grupa koja sudjeluje u izradi znanstvenog mišljenja ili izvješća

HAPIH, Ad hoc Radna grupa Centra za sigurnost hrane

Rok izdavanja:

Sukladno Pravilniku o izdavanju znanstvenog mišljenja i pružanju znanstvene i tehničke pomoći (NN 130/09) te internim aktima Agencije

Status (napredak) izrade znanstvenog mišljenja ili izvješća:

Završeno

Datum izdavanja:

28.12.2020.

Preuzimanje dokumenta:

 Poveznica

DOI:

10.5281/zenodo.4419557

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA