Prilike za financiranje

KAMPANJA EU BIRA SIGURNU HRANU

EFSA natječaji javne nabave (engl. tenders)

EFSA redovito raspisuje natječaje javne nabave u svrhu pribavljanja znanstvenih i logističkih usluga te drugih oblika potpore iz područja svoje djelatnosti. Natječaji za tendere otvoreni su za sve zainteresirane strane.

Detaljne informacije o mogućnostima prijave i ažurirani popis natječaja možete pogledati na sljedećoj poveznici: Calls for tenders – procurements kao i u infografici prevedenoj na hrvatski.

EFSA bespovratna sredstva (engl. grants)

EFSA redovito dodjeljuje bespovratna sredstva za projekte i aktivnosti koje doprinose EFSA-inoj misiji u području prikupljanja podataka, pripremnih radnji u svrhu izrade znanstvenih mišljenja te ostale znanstvene i tehničke pomoći.

Detaljne informacije o mogućnostima prijave i ažurirani popis natječaja možete pogledati na sljedećoj poveznici: Calls for proposals – grants.

Natječaji za mogućnosti korištenja bespovratnih sredstava otvoreni su isključivo za institucije koje se nalaze na EFSA-inoj Listi članka 36. (EFSA Article 36 list).

Nacionalni EFSA Focal Point predstavnici mogu pružiti podršku u potrazi za partnerima na razini EU-a.

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content