Centar za zaštitu bilja

Za izobrazbu i/ili polaganje ispita može se prijaviti poštom, e-poštom ili telefaksom. U sva tri slučaja, potrebno je dostaviti ispunjeni obrazac za prijavu, dokaz o stručnoj spremi te podatke potrebne za plaćanje izobrazbe i/ili ispita. Dokazom o stručnoj spremi smatra se preslika diplome ili završne svjedodžbe srednje škole. Podaci potrebni za plaćanje izobrazbe i/ili ispita dostavljaju se ovisno o tome da li izobrazbu plaća fizička ili pravna osoba. U slučaju da izobrazbu plaća fizička osoba, potrebno je dostaviti presliku osobne iskaznice. Osobna iskaznica mora biti preslikana s obje strane na način da podaci na njoj budu vidljivi i čitki. U slučaju da izobrazbu plaća pravna osoba, potrebno je dostaviti naziv pravne osobe, adresu i OIB. Sva tri podatka mogu biti dostavljena na jednom dokumentu.  Sve informacije o izobrazbi u Centru za zaštitu bilja možete dobiti na broj telefona 01 2311 640 ili preko e-pošte oup.@hapih.hr.

Cijena izobrazbe za modul za distributere ili modul za savjetnike je 400,00 kn + PDV (500,00 kn). U cijenu izobrazbe nije uključeno pristupanje ispitu. Polaganje ispita naplaćuje se zasebno, a cijena iznosi 50,00 kn + PDV (62,50 kn). Nakon prijave za izobrazbu ili polaganje ispita u Centru, polazniku ili pristupniku šalje se ponuda – predračun. Polaznik ili kandidat uplaćuje definirani iznos, nakon čega može pohađati izobrazbu i/ili pristupiti ispitu.Troškovi izdavanja iskaznice nisu uračunati u cijenu izobrazbe.

Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu, Centar za zaštitu bilja, Odjel za dijagnostiku i analitiku, Laboratorij za bakteriologiju, Laboratorij za nematologiju i Laboratorij za kontrolu sredstava za zaštitu bilja akreditirani su ispitni laboratoriji prema normi ISO/IEC 17025:2007 od strane Hrvatske akreditacijske agencije u području opisanom u prilogu Potvrde o akreditaciji broj 1552.

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content