Vizija – Misija – Ciljevi

VIZIJA

Postati moderna agencija koja kontinuirano provodi i unaprjeđuje poljoprivrednu politiku i održive prehrambene sustave, kako na nacionalnoj tako i na međunarodnoj razini te istovremeno ostvaruje sigurnost hrane, održivost okoliša i ekonomske mogućnosti.

MISIJA

Provoditi programe od strateškog značaja za Republiku Hrvatsku u suradnji sa svim dionicima sustava, sukladno poljoprivrednoj strategiji u okviru zakonom propisanih djelatnosti Agencije.

Pružati tehničku, stručnu i znanstvenu potporu nadležnom tijelu i dionicima sustava.

Osigurati znanstvenu izvrsnost u razvojnim i tehnologijskim istraživanjima iz područja djelatnosti Agencije te njihovu implementaciju na razini poljoprivredne proizvodnje i proizvodnje hrane.

Poticati pozitivno i motivirajuće radno okruženje.

STRATEŠKI CILJEVI

  • Učinkovito provođenje ispitivanja, nadzora i javnih ovlasti u svrhu povećanja učinkovitosti i konkurentnosti poljoprivredne proizvodnje (javne ovlasti)
  • Pružanje učinkovite znanstveno-stručne potpore Ministarstvu poljoprivrede, poljoprivredno-prehrambenom sektoru i ostalim ključnim dionicima
  • Sustavno unaprjeđivanje znanstvenih aktivnosti Agencije
  • Jačanje profesionalnih i infrastrukturnih kapaciteta Agencije

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content