Poziv za prijavu na „EFSA Guest Programme 2020“

Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA) objavila je natječaj kojim se omogućava prijava zainteresiranih kandidata na tzv. program „Gost znanstvenik“ i „Gost stručnjak“.

Program je namijenjen doktorandima i stručnjacima iz javnih ustanova, institucija ili međunarodnih organizacija, koji svoje znanje i stručnost žele podijeliti s EFSA-om ili su zainteresirani za specifične projekte povezane s EFSA-inim znanstvenim radom.

Izabrani kandidati imat će priliku pod vodstvom mentora razviti nove kompetencije i vještine, ovisno o vlastitim interesima, idejama i inovativnim rješenjima te doprinijeti specifičnim istraživačkim projektima EFSA-e. Također će biti u mogućnosti predstaviti vlastite projekte i proširiti istraživanje u suradnji sa stručnjacima iz specifičnog područja, uključiti se u mrežu stručnjaka iz područja procjene rizika te pružiti potporu jačanju kapaciteta procjene rizika na razini Europske unije.

Trajanje boravka u EFSA-i je različito. Maksimalna dužina boravka za kandidate iz javnih i međunarodnih institucija iznosi 12 mjeseci te 6 mjeseci za doktorande.

Za dodatna pitanja možete se obratiti „EFSA Talent Selection team“ na slijedeću adresu: recruitment@efsa.europa.eu

Rok za prijave je 30. studenog 2020. godine.

Detaljnije informacije o programu dostupne su na mrežnoj stranici EFSA-e:
EFSA Guest Programme call 2020 (deadline for applications 30/11/2020)

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content