Poziv za sudjelovanje na konferenciji „ONE – Health, Environment, Society – Conference 2022″

Znanstveni odbor konferencije „ONE – Health, Environment, Society – Conference 2022″sa zadovoljstvom poziva sve zainteresirane za sudjelovanje na konferenciji koja će se održati u Bruxellesu (i virtualnim putem) od 21. do 24. lipnja 2022.

Konferencija se održava u organizaciji Europske agencije za sigurnost hrane (EFSA) u suradnji s Europskim centrom za sprečavanje i kontrolu bolesti (ECDC), Europskom agencijom za kemikalije (ECHA), Europskom agencijom za okoliš (EEA), Europskom agencijom za lijekove (EMA) i Zajedničkim istraživačkim centrom Europske komisije (JRC).

Četverodnevni znanstveni program obuhvatit će teme iz područja sigurnosti hrane i hrane za životinje sa širom perspektivom održivih prehrambenih sustava, s fokusom na potrebu provođenja pristupa “Jedno zdravlje-Jedno okruženje” i istražujući mogućnost razvoja znanosti o procjeni rizika.

Program konferencije će se sastojati od plenarnih sjednica i predavanja (koja će se održati fizički i virtualno), a okupiti će stručnjake iz različitih područja kako bi raspravljali o sljedećim područjima:

  • Ispitivanje sigurnosti hrane i hrane za životinje iz šire perspektive održivosti.
  • Istraživanje mogućeg razvoja znanosti o procjeni rizika.
  • Razmišljanje o budućim strateškim ciljevima i smjernicama regulatorne znanosti.
  • Doprinos novim ciljevima politike, poput Europskog zelenog plana.

Rok za prijavu sažetaka (za digitalne poster prezentacije) je 30. rujna 2021., a tijekom siječnja/veljače 2022. planirano je otvaranje registracije za sudjelovanje na konferenciji.

Više informacija o konferenciji, kao i poveznicu za prijavu sažetaka možete pronaći na mrežnoj stranici konferencije www.one2022.eu, a informacije o konferenciji možete pratiti i na društvenim mrežama (LinkedIn, Instagram, Twitter) uz pomoć #OneEU2022.

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content