Zaprimaju se prijave za ocjenu pastuha i ispit radne sposobnosti

Centar za stočarstvo HAPIH-a je od Ministarstva poljoprivrede ovlašten za provedbu svih aktivnosti iz uzgojnih programa za pasmine za koje nije priznato uzgojno udruženje, pa tako i za lipicansku pasminu. Stoga Centar za stočarstvo organizira ocjenu i ispit radne sposobnosti pastuha lipicanske pasmine privatnog uzgoja, a koja je propisana uzgojnim programom lipicanske pasmine u Republici Hrvatskoj. 

Ocjena pastuha i ispit radne sposobnosti održati će se 19. svibnja 2023. godine (petak) na vanjskom prostoru Srednje škole Matije Antuna Reljkovića, Ulica Ivana Cankara 76, Slavonski Brod, s početkom u 10:00 sati.

Kod ocjene pastuha bitno je napomenuti da ocjeni mogu pristupiti pastusi koji su navršili četiri godine i stariji.

Prijave se dostavljaju na e-mail adresu domagoj.tadic@hapih.hr, ili  telefonski na broj 043 638 075 (Domagoj Tadić, dipl.ing.) ili na broj 032 338 455 (Mario Šošić, dipl.ing.).

Nakon zaprimanja prijava uzgajivači će biti pojedinačno pozvani prema unaprijed određenoj satnici.

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content