Uvodna konferencija projekta AGROEKOTEH

Uvodna konferencija projekta AGROEKOTEH – Optimizacija gospodarenja tlom i prilagodba agroekosustava i agrotehničkih mjera klimatskim promjenama, održat će se u srijedu, 17. lipnja 2020. godine na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku (V. Preloga 1d), Aula Magna, 2. kat s početkom u 10:00 sati.

Prijava za sudjelovanje moguća je do ponedjeljka, 15. lipnja 2020. na email: sara.mikrut.vunjak@hapih.hr ili  broj telefona 031/275-200.

O projektu

Projekt je financiran iz poziva Shema za jačanje primijenjenih istraživanja za mjere prilagodbe klimatskim promjenama (referentni broj: KK.05.1.1.02), a u okviru Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.“

Provedbom projekata pridonijet će se povećanju prilagodljivosti i smanjenju ranjivosti hrvatske poljoprivrede vezano uz utjecaj klimatskih promjena na plodnost i kvalitetu tla kroz prijedlog agrotehničkih mjera te jačanje kapaciteta za prilagodbu na području Istočno panonske i Središnje panonske podregije. Projekt traje 40 mjeseci. Ukupan proračun projekta je 3.422.248,72 kn.

Korisnik projekta: Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu

Partner: Fakultet agrobiotehničkih znanosti

Projekt je sufinancirala europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj ovog teksta isključiva je odgovornost Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu.

Više informacija o EU fondovima na linkovima:

www.strukturnifondovi.hr

www.opzo-opkk.hr

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content