Uključite se u anketu o sustavu sljedivosti hrane!

Projekt Sustav sljedivosti hrane dio je Digitalne transformacije poljoprivrede

Ministarstvo poljoprivrede i Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu provode ispitivanje stavova potrošača o sustavu sljedivosti hrane, a na pitanja iz ankete možete odgovoriti na poveznici.

Koliko vam je prilikom kupovine hrane važno podrijetlo, kvaliteta, cijena i sigurnost hrane; koliko poznajete sustave neobaveznog označavanja hrane u Hrvatskoj; koje informacije želite pročitati na proizvodu; biste li ih voljeli imati dostupne i na mobilnom telefonu… neka su od pitanja naše ankete.

Ispitivanje stavova potrošača provodi se u sklopu projekta Sustav sljedivosti hrane, dijela Digitalne transformacije poljoprivrede u okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti. Investicija vrijedna 13 milijuna kuna, omogućit će bolje informiranje potrošača o podrijetlu i sljedivosti hrane od polja do stola kroz kreiranje dodatnih podataka o hrani životinjskog i biljnog podrijetla, s posebnim naglaskom na sljedivost poljoprivredne proizvodnje malih proizvođača.

Upitnik se nalazi na poveznici.
Unaprijed zahvaljujemo na odvojenom vremenu i suradnji.

Izvor foto: Freepik/rawpixel

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content