Službeni posjet ravnatelja HAPIH-a Međunarodnoj izložbi Agrokomplex 2019. i Stočarskoj službi Državne uprave za veterinarstvo i hranu Republike Slovačke

U slovačkoj Nitri, od 22 – 25. kolovoza, održava se 46. Međunarodna izložba poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda – Agrokomplex 2019.

„Počašćen sam pozivom visokih predstavnika Republike Slovačke na najveći sajam poljoprivrede i hrane u njihovoj zemlji. Međunarodna suradnja te prijenos znanja i iskustava iznimno su važni i slovački kolege obećali su uzvratni posjet, još ove godine, kada ćemo razmotriti i vidove konkretne suradnje u budućnosti,“ navodi ravnatelj Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu, doc.dr.sc. Krunoslav Dugalić.

U sklopu Agrokomplexa održava se nacionalna izložba stoke, predstavljanje programa ruralnog razvoja u 3D obliku, predstavljanje ruralnog razvoja kroz oči djece, izložbe najboljih uzgajivača voća i povrća, festival nacionalnih specijaliteta, kao i stručni seminari i paneli.

Agrokomplex godišnje privuče čak oko 115 000 posjetitelja, a okuplja oko 650 izlagača te se odvija na prostoru od gotovo 56 000 m2.

U sklopu službenog posjeta Republici Slovačkoj, visoki predstavnici HAPIH-a bili su i u radnom posjetu Stočarskoj službi Državne uprave za veterinarstvo i hranu Republike Slovačke.

Galeriju slika pogledajte ovdje:

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content