Radionica: Očuvanje i održiva upotreba biljnih i genetskih izvora

Dvodnevna radionica „Očuvanje i održiva upotreba biljnih genetskih izvora” koju organiziraju Znanstveni centar izvrsnosti za bioraznolikost i molekularno oplemenjivanje bilja (ZCI CroP-BioDiv) i Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu (HAPIH) održava se 6. i 7. prosinca ove godine.

Posredstvom ZOOM platforme, domaći ali i strani stručnjaci i znanstvenici iz Italije, Norveške, Rusije, Španjolske i Velike Britanije upoznat će sve sudionike o programima i strategijama očuvanja biljnih genetskih izvora na svjetskoj (FAO), europskoj (ECPGR) i nacionalnoj razini (HAPIH), kao i aktivnostima najuglednijih banaka biljnih gena (Svalbard, VIR, IFAPA i Millennium Seed Bank). Više detalja klikom na program a uključivanje u radionicu poveznicom https://us02web.zoom.us/j/82418596210?pwd=MzByb2cwSURZSkp4a0Z4VWFTblB2QT09  (Meeting ID: 824 1859 6210 Passcode: 04692)

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content