Prijavite se na 15. savjetovanje uzgajivača goveda u Republici Hrvatskoj

Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu, zajedno sa središnjim uzgajivačkim savezima u govedarstvu (Središnji savez hrvatskih uzgajivača simentalskog goveda i Savez udruga hrvatskih uzgajivača holstein goveda) organizira 15. savjetovanje uzgajivača goveda u Republici Hrvatskoj, koje će biti održano 29. i 30. siječnja 2020. godine u Tuheljskim Toplicama (Terme Tuhelj – hotel Well****).

Pokrovitelji Savjetovanja su Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske i Krapinsko – zagorska županija.

Cilj savjetovanja je edukacija i informiranje uzgajivača goveda i stručnjaka iz najvažnijih područja govedarske proizvodnje: agrarna politika, ruralni razvoj, selekcija, uzgoj, držanje, hranidba, proizvodnja, kvaliteta stočarskih proizvoda, zdravstvena zaštita, tehnologija proizvodnje stočne hrane i dr. Predavači su uvaženi profesori Agronomskog i Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek, stručnjaci Ministarstva poljoprivrede, Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Hrvatske agencije za poljoprivredu i  hranu te uzgajivači s praktičnim i korisnim savjetima. Prema dosadašnjem iskustvu možemo zaključiti kako je godišnje savjetovanje središnje mjesto susreta uzgajivača i stručnjaka, stjecanja korisnih i primjenjivih spoznaja, mjesto razmjene iskustava te uspostavljanja nove poslovne suradnje.

Detaljan program savjetovanja, uvjeti hotelskog smještaja i prijavnica nalaze se u nastavku:


HOTELSKI SMJEŠTAJ (Terme Tuhelj, hotel Well****)
(Cijena uključuje PDV. Boravišna pristojba iznosi 10,00 kn po osobi po noćenju.)

Napomena: Kotizacija za Savjetovanje iznosi 150kn. Za uzgajivače je trošak kotizacije pokriven od strane uzgojnih udruženja (suorganizatori).
HAPIH će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR)  uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. HAPIH štiti privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica i čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka. Prikupljeni podaci ovim obrascem koristit će se isključivo u naznačenu svrhu.

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content