Poziv uzgajivačima konja, ovaca i koza te goveda u sustavu krava-tele na anketiranje

Zainteresirani uzgajivači trebaju popuniti ankete do 10. ožujka ove godine

Kako bi se utvrdile potrebe za ulaganjima koja planiraju provoditi uzgajivači konja, ovaca i koza te goveda u sustavu krava-tele, Ministarstvo poljoprivrede poziva zainteresirane uzgajivače na popunjavanje upitnika (poveznice – konjogojstvoovčarstvo i kozarstvo te sustav krava-tele) najkasnije do 10. ožujka 2022. godine.

Naime, Ministarstvo poljoprivrede zajedno s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, a u sklopu provedbe Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske, priprema natječaj za Mjeru 4 – Ulaganja u fizičku imovinu, kako najavljuju na svojim mrežnim stranicama.

Anketni upitnik, koji je moguće ispuniti na internetu putem računala ili pametnih uređaja, je stoga pripremljen kako bi se stekao uvid u potrebna ulaganja i tako došlo do maksimalnog iskorištenja sredstava koja se planiraju osigurati u sklopu podmjera 4.1., 4.2. i 4.4. za uzgajivače konja, ovaca i koza te za uzgajivače goveda u sustavu krava-tele.

Izvor foto: Ministarstvo poljoprivrede

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content