Povlačenje i opoziv proizvoda NATURES MENU BARF Piletina, tripice i povrće, 300g

OBAVIJEST ZA POTROŠAČE

Opoziv proizvoda 

NATURES MENU BARF Piletina, tripice i povrće, 300g

Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o opozivu smrznute hrane za pse NATURES MENU BARF Piletina, tripice i povrće, 300g, LOT 15/11/20, dodatne oznake GB226(3000) roka trajanja do 15.11.2020., zbog utvrđene bakterije iz roda Salmonella spp.

Proizvođač je subjekt u poslovanju s hranom za životinje Natures Menu, Threxton Road Industrial Estate, Watton, Norfolk, Velika Britanija, a na tržište ga stavlja subjekt ZOO Hobby d.o.o., Zagreb.

Proizvod nije u skladu s Uredbom (EZ) br. 142/2011 Europskog parlamenta i Vijeća o utvrđivanju zdravstvenih pravila za nusproizvode životinjskog podrijetla i od njih dobivene proizvode koji nisu namijenjeni prehrani ljudi i o provedbi Direktive Vijeća 97/78/EZ u pogledu određenih uzoraka i predmeta koji su oslobođeni veterinarskih pregleda na granici na temelju te Direktive.

Detaljniji podaci o opozivu proizvoda dostupni su na službenim stranicama subjekta u poslovanju s hranom za životinje https://www.zoo-hobby.hr/obavijest-o-povlacenju-proizvoda-s-trzista/

Podaci o proizvodu:
Proizvođač: Natures Menu, Threxton Road Industrial Estate, Watton, Norfolk, Velika Britanija

Stavlja na tržište: ZOO Hobby d.o.o., Radnička cesta 177, Zagreb

Obavijest se odnosi isključivo na proizvod sa gore navedenim podacima

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content