Potpisan sporazum o suradnji HAPIH -a i Agencije za hranu i veterinarstvo Republike Kosovo 

Zamjenik ravnateljice izv.prof.dr.sc. Krunoslav Karalić i pomoćnik ravnateljice i voditelj HAPIH-ovog Centra za tlo Hrvoje Hefer ovoga tjedna bili su u radnom posjetu Republici Kosovo. 

Posjetu je prethodio posjet kosovske delegacije Hrvatskoj na čelu sa ministrom poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja Republike Kosovo Fatonom Pecijem u rujnu prošle  godine. 

Prilikom posjeta sklopljen je Sporazum u suradnji HAPIH-a i Agencije hranu i veterinarstvo Republike Kosovo, koji je s hrvatske strane potpisao zamjenik ravnateljice izv.prof.dr.sc. Krunoslav Karalić, a s kosovske strane ravnatelj Agencije za hranu i veterinarstvo Bekim Hoxha.  

Svrha sporazuma jačanje je suradnje između agencija, intenziviranje razmjene znanja i iskustava, kao i otvaranje novih perspektiva i mogućnosti za buduću suradnju.  

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content