Potpisan sporazum o partnerstvu u provedbi programa promocije hrvatskih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda

U sjedištu Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu (HAPIH) u Osijeku, potpisan je Sporazum o partnerstvu u provedbi programa promocije hrvatskih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda. Sporazum su potpisali doc.dr.sc Krunoslav Dugalić, u ime HAPIH-a i Zdenko Podolar, dipl.oec., u ime   AGRO-KLASTER d.o.o. iz Vinkovaca.

Ovimsporazumom o partnerstvu u provedbi „Programa promocije hrvatskih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda utvrđen je opseg i način suradnje sporazumnih strana, sukladno provedenom Javnom pozivu objavljenom 20. kolovoza 2020 godine.

Ciljevi Programa su kontinuirana prodaja hrvatskih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda te promocija hrvatskih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda kroz organizaciju manifestacija, edukacija, info dana i dr.

Sporazumom je utvrđeno da će se aktivnosti provoditi sukladno Programu donesenom od strane Programskog povjerenstva. Program se donosi na godišnjoj razini za sljedeću godinu s ciljem osiguranja transparentnosti i što šireg obuhvata proizvođača koji će u njemu direktno sudjelovati.

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content