Opoziv proizvoda NATURATA organsko ulje konoplje

Opoziv proizvoda 

Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o opozivu proizvoda: 

NATURATA organsko ulje konoplje 

Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o opozivu proizvoda NATURATA organsko ulje konoplje, 250 ml, LOT broja L16038, najbolje upotrijebiti do 1.02.2020., podrijetlom iz Njemačke, koji je proizveden za i na tržište stavlja Naturata AG, Am alten Kraftwerk 6, 71672 Marbach, Njemačka. Na hrvatsko tržište proizvod je stavljen putem trgovine MOJ BIO subjekta u  poslovanju s hranom Eterna d.o.o., Tratinska ulica 65, Zagreb.  

Provedenom službenom kontrolom na tržištu u predmetnom proizvodu utvrđena je povećana količina PAH-ova (policiklički aromatski ugljikovodici). Proizvod nije u skladu s Uredbom (EZ) br. 1881/2006 o utvrđivanju najvećih dopuštenih količina određenih kontaminanata u hrani.

Detaljniji podaci o opozivu proizvoda dostupni su na prodajnom mjestu subjekta u  poslovanju s hranom Eterna d.o.o., Tratinska ulica 65, Zagreb, trgovini MOJ BIO.  

Proizvod na hrvatsko tržište stavlja: Eterna d.o.o., Tratinska ulica 65, Zagreb.

Obavijest se odnosi isključivo na proizvod sa gore navedenim podacima.

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content