Opoziv obavijesti – bio&bio PROSO POPPIES

OBAVIJEST ZA POTROŠAČE

Opoziv obavijesti o opozivu od 28. travnja 2021.

bio&bio PROSO POPPIES 100 g

Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o opozivu obavijesti o opozivu objavljene dana 28. travnja 2021. na službenim stranicama Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu za proizvod bio&bio PROSO POPPIES 100g, LOT broja 4000077917, najbolje upotrijebiti do 19.01.2022.

Nakon provedenog službenog uzorkovanja i dobivenog nalaza utvrđeno je da gore navedeni proizvod udovoljava odredbama Uredbe (EZ) br. 178/2002 Europskog parlamenta i Vijeća od 28. siječnja 2002. o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane.

Iz navedenih razloga obavijest za potrošače je uklonjena sa službenih stranica Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu te se gore navedeni proizvod može konzumirati bez ograničenja.

Podaci o proizvodu:

Dobavljač: Limagrain Ingredients B.V., SH Weert, Nizozemska

Pakirnica: Albtal Naturkost GmbH, Engstingen-Haid, Njemačka

Veleprodaja: DO-IT BV, Barneveld, Nizozemska

Stavlja na tržište: BIOVEGA d.o.o., Majstorska 1e, Zagreb

Obavijest se odnosi isključivo na proizvod sa gore navedenim podacima.

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content