Održana Izvanredna izborna skupština udruge uzgajivača buše

Udruga uzgajivača buše održala je Izvanrednu izbornu skupštinu 11. siječnja 2020. godine u Smiljanu. Na skupštini je bilo oko sedamdesetak uzgajivača-delegata i gostiju, a izabrano je novo vodstvo Udruge.

Skup su pozdravili predstojnik HAPIH-ovog Centra za stočarstvo Davor Pašalić, dr.vet.med. i prof.dr.sc. Ante Ivanković sa Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Nakon uvodnih riječi i pozdravnih govora predsjednik Udruge uzgajivača buše Andrija Ribičić iznio je izvješće o radu UUB-a u proteklom mandatu. Nakon izvješća predsjednika,  pokrenut je izbor novog vodstva Udruge. Za novog predsjednika Udruge uzgajivača buše jednoglasno je izabran Marko Živković, a za dopredsjednika Bariša Dejanović. Izabrano je i novo Upravno vijeće i Nadzorni odbor Udruge. Na skupštini je donesen i financijski plan Udruge za 2020. godinu, kao i novi uzgojni program koji je u kratkoj prezentaciji predstavio prof.dr.sc. Ante Ivanković.

Na skupštini je jednoglasno prihvaćena inicijativa predsjednika Udruge o organizaciji Državne izložbe buše u 2020 godini. Na kraju rada Skupštini se obratio novoizabrani predsjednik Udruge Marko Živković, zahvaljujući se delegatima što su mu ukazali povjerenje i jednoglasno ga izabrali na četverogodišnji mandat, te je obećao uspješan i učinkovit rad Udruge u budućnosti.

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content