Održan prvi skup radnika HAPIH-a

Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu u organizaciji Radničkog vijeća i uprave agencije, održala je prvi skup radnika od svog formiranja. Obzirom na kompleksnu organizacijsku strukturu, brojnost i zemljopisnu rasprostranjenost djelatnika i ureda agencije, skup radnika održan je 12. prosinca 2019. godine u Osijeku za djelat nike s područja Slavonije,  te 13. prosinca 2019. godine u Zagrebu. Skup radnika bio je prilika da djelatnici koji dolaze iz triju sastavnica HAPIH-a, Hrvatskog centra za poljoprivredu, hranu i selo, Hrvatske poljoprivredne agencije i Hrvatske agencije za hranu upoznaju nove kolege, ali i da se informiraju o svojoj agenciji.

Ravnatelj HAPIH-a doc.dr.sc. Krunoslav Dugalić upoznao je djelatnike sa strukturom i stanjem naše agencije, organizacijom poslovanja, projektima, ulaganjima kako u ljudske potencijale, tako i u opremu i objekte,  izazovima u poslovanju, te rezultatima poslovanja u godini na izmaku. Posebno je istaknuo planove o ustrojstvu i poslovanju agencije za 2020. godinu, pri tom zahvalivši svim djelatnicima na radu i iznimnom doprinosu u 2019. godini.

Predsjednik Radničkog vijeća Mladen Molnar upoznao je djelatnike s novim sazivom radničkog vijeća, postojećim problemima u ostvarivanju i realizaciji pojedinih prava, te planovima za rješavanje tih problema u 2020. godini.

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content