OCJENJIVANJE KOBILA LIPICANSKE PASMINE PRIVATNOG UZGOJA

Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu – Centar za stočarstvo, Odjel za kopitare  nastavlja s ocjenjivanjem kobila lipicanske pasmine privatnog uzgoja, a koje je propisano uzgojnim programom lipicanske pasmine u Republici Hrvatskoj. Ocjenjivanje kobila planirano je prema sljedećem rasporedu:

  • dana 4. studenog 2021. godine (četvrtak) u Državnoj ergeli Đakovo s početkom u 9 sati
  • dana 5. studenog 2021. godine (petak) u Državnoj ergeli Lipik s početkom u 9 sati

Obveza komisijske ocjene kobila stupila je na snagu za sve kobile oždrebljene 2014. godine i kasnije, a navedena praksa provodi se svake godine na prethodno definiranim punktovima.

Prijave se dostavljaju na adresu; Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu, Gudovačka cesta 1d, 43251 Gudovac, ili  telefona na broj 043 638 075 – Domagoj Tadić, dipl.ing. ili na broj 032 338 455 – Mario Šošić, dipl.ing.

Nakon zaprimanja prijava, uzgajivači će biti pojedinačno pozvani prema unaprijed određenoj satnici, uz uvažavanje svih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Odluka stožera civilne zaštite Republike Hrvatske za sprečavanje širenja zaraze koronavirusom.

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content