OBAVIJEST ZA POTROŠAČE: povlačenje i opoziv proizvoda VON BARF STARTER 2,5kg

OBAVIJEST ZA POTROŠAČE

o povlačenju i opozivu proizvoda 

VON BARF STARTER 2,5 kg

Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o povlačenju i opozivu proizvoda VON BARF STARTER 2,5 kg (10 kobasica težine 250 g), sirova hrana za kućne ljubimce, duboko smrznuto, LOT broja 112020, datum smrzavanja 13.03.2020., roka trajanja do 29.03.2022.,  zbog povećanog broja enterobakterija u proizvodu.

Proizvođač je subjekt u poslovanju s hranom za životinje MAT GRUPA d.o.o., Bjelovar, a na tržište ga stavlja subjekt VON BARF d.o.o., Domaslovec, Samobor.

Proizvod nije u skladu s Uredbom (EZ) br. 142/2011 Europskog parlamenta i Vijeća o utvrđivanju zdravstvenih pravila za nusproizvode životinjskog podrijetla i od njih dobivene proizvode koji nisu namijenjeni prehrani ljudi i o provedbi Direktive Vijeća 97/78/EZ u pogledu određenih uzoraka i predmeta koji su oslobođeni veterinarskih pregleda na granici na temelju te Direktive.

Podaci o proizvodu:
Proizvođač: MAT GRUPA d.o.o., Vidikovac 44, Bjelovar
Stavlja na tržište: VON BARF d.o.o., Posavska 4, Domaslovec, SamoborObavijest se odnosi isključivo na proizvod sa gore navedenim podacima

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content