OBAVIJEST ZA POTROŠAČE: opoziv proizvoda KOKO DOMAĆE PILE

Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o opozivu proizvoda KOKO DOMAĆE PILE, LOT broja 200310, upotrijebiti do 18.03.2020., podrijetlom iz Mađarske, radi nedostatka identifikacijske oznake odobrenog objekta podrijetla proizvoda na deklaraciji proizvoda.

Distributer proizvoda je INTER – DELTA d.o.o., Zagreb, a na tržište Republike Hrvatske proizvod stavlja LIDL HRVATSKA d.o.o.k.d., Velika Gorica.

Proizvod nije u skladu s Uredbom (EZ) br. 178/2002 Europskog parlamenta i Vijeća o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane i Provedbenom uredbom Komisije (EU) 2019/627 o utvrđivanju ujednačenog praktičnog uređenja za provedbu službenih kontrola proizvoda životinjskog podrijetla namijenjenih prehrani ljudi u skladu s Uredbom (EU) 2017/625 Europskog parlamenta i Vijeća i o izmjeni Uredbe Komisije (EZ) br. 2074/2005 u pogledu službenih kontrola.

Detaljniji podaci o opozivu proizvoda dostupni su i na službenim stranicama subjekta u poslovanju s hranom LIDL HRVATSKA d.o.o.k.d., https://www.lidl.hr/informacije/obavijest-kupcima-o-povlacenju-proizvoda

Podaci o proizvodu:

Distributer: INTER – DELTA d.o.o., Hrastovac 15, Zagreb

Stavlja na tržište: LIDL HRVATSKA d.o.o.k.d., Ljudevita Posavskog 53, Velika Gorica

Obavijest se odnosi isključivo na proizvod sa gore navedenim podacima

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content