Obavijest korisnicima usluga HAPIH-ovog Centra za vinogradarstvo, vinarstvo i uljarstvo

Zbog novonastale situacije izazvane koronavirusom (COVID 19), otežane su redovne poslovne aktivnosti Centra za vinogradarstvo, vinarstvo i uljarstvo.

Naime, provođenjem mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske te u svrhu prevencije i nedovođenja u ugrozu zdravlja članova komisije, u nemogućnosti smo osigurati njihov dolazak te provesti senzorsko ispitivanje, kod vina sa zaštićenom oznakom izvornosti – ZOI. Stoga, u razdoblju od narednih 30 dana u mogućnosti smo samo izdavati rješenja za stavljanje na tržište vina bez ZOI i sortna vina.

Također, u svrhu zaštite vašeg zdravlja i zdravlja vaših obitelji, apeliramo da Hrvatskoj agenciji za poljoprivredu i hranu, Centru za vinogradarstvo, vinarstvo i uljarstvo, zahtjeve zajedno s uzorcima dostavljate samo putem dostavnih službi (zahtjeve možete dostaviti i elektroničkim putem: cvvu@hapih.hr).

Kako bi Vam i dalje mogli pružiti kvalitetnu uslugu, obzirom na tešku situaciju i zabranu rada ugostiteljskih objekata, molimo Vas da nam šaljete zahtjeve samo za one proizvode kod kojih je neophodno stavljanje na tržište.

Kontakt:
HAPIH – Centar za vinogradarstvo, vinarstvo i uljarstvo
Jandrićeva 42
10000 Zagreb
cvvu@hapih.hr

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content