Obavijest korisnicima usluga HAPIH-a

U svrhu što uspješnije prevencije širenja corona virusa (COVID-19) molimo sve naše korisnike za razumijevanje zbog sljedećih mjera koje smo primorani poduzeti s obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju, a sve kako bismo zaštitili sve naše korisnike i njihove obitelji, ali i radnike i njihove obitelji:

  • Privremeno se ograničavaju dolasci korisnika u sve službene prostorije Agencije.
  • Dolasci u sve službene prostorije Agencije do daljnjeg su mogući isključivo uz prethodni dogovor telefonskim putem.

Sve informacije pružat će se putem brojeva telefona objavljenih na web stranici Agencije.

Svim korisnicima omogućit će se podnošenje Jedinstvenog zahtjeva za potporu i obavljanje svih drugih poslova, uz pridržavanje mjera opreza. U odnosu na podnošenje ostalih zahtjeva i/ili predaju uzoraka u prostorijama Agencije isto će biti omogućeno isključivo uz prethodni dogovor telefonskim putem.

Ovim putem podsjećamo sve na važnost pridržavanja uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo: https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologija-zarazne-bolesti/koronavirus-najnovije-preporuke/

Sve informacije i savjetovanje strankama će se pružati putem brojeva telefona objavljenih na web stranicama Agencije te sve službene e-mail adrese i telefonske brojeve, uključujući naše područne urede, možete pronaći na https://www.hapih.hr/kontakt/.

Primjena mjera počinje trenutkom objave.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content