Najavljujemo: Okrugli stol povodom obilježavanja Svjetskog dana hrane

Povodom Svjetskog dana hrane, koji se obilježava u gotovo 150 zemalja širom svijeta, Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu (HAPIH) pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i Hrvatske gospodarske komore 25. listopada 2021. u 11 sati na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku (Vladimira Preloga 1) organizira okrugli stol na temu „Bolja proizvodnja, bolja prehrana, bolji okoliš i bolji život“. 

Ova će panel rasprava zamišljena kao otvoreni dijalog između predstavnika nacionalnih institucija, industrije, proizvođača odnosno potrošača, otvoriti važna pitanja ali i ponuditi smjernice u iznalaženju rješenja kako zajedničkim snagama prebroditi nadolazeće izazove s kojima se suočavaju svi dionici ovog lanca u provođenju ambicioznih ciljeva EU za postizanje održivog i otpornog poljoprivredno-prehrambenog sustava.

Panelisti su:

Predstavnik Ministarstva poljoprivrede

Tomislav Sokol, zastupnik u Europskom parlamentu

Darja Sokolić, ravnateljica HAPIH-a

Dragan Kovačević, potpredsjednik HGK za poljoprivredu i turizam

Jasmina Ranilović, voditeljica i istraživanja Podravke d.d., te

Stjepan Dumančić, vlasnik Obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva i finalist ovogodišnjeg izbora Zlata vrijedan.

Panel će moderirati poznati hrvatski novinar i urednik Mislav Togonal, a predviđeno trajanje je dva sata.

Sudjelovanje je besplatno, ali je prijava obavezna, a broj sudionika, zbog strogog pridržavanja epidemioloških mjera, znatno ograničen.

Stoga, ako želite sudjelovati, prijavite se čim prije na e-mail: sdh2021@hapih.hr

Prisustvo je moguće samo uz predočenje COVID-potvrde.

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content