Najava 3. međunarodnog Kongresa o sigurnosti i kvaliteti hrane „Hrana, zdravlje i klimatske promjene“

3. međunarodni Kongres o sigurnosti i kvaliteti hrane – Hrana, zdravlje i klimatske promjene održat će se u potpunosti VIRTUALNO, odnosno bez fizičkog prisustvovanja sudionika i predavača.

Kongres organiziraju  Nastavni zavod za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”, Hrvatsko mjeriteljsko društvo i Mreža za kontrolu kvalitete i sigurnosti hrane Jugoistočne Europe (SEEN-FSQC).

Suorganizatori Kongresa su Agronomski fakultet i Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Institut za zdravlje i sigurnost hrane Zenica te Institut za javno zdravlje Vojvodine, u suradnji s drugim e Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske. Kongres se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva, Ministarstva zaštite okoliša i energetike, Ministarstva turizma i Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske, kao i Državnog zavoda za mjeriteljstvo, Hrvatske akreditacijske agencije, Sveučilišta u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta i Udruge poslodavaca u zdravstvu Hrvatske.

Više informacija o Kongresu možete pronaći kongresnoj internet stranici: www.foodsq-congress2020.com

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content