Najava 13. kongresa s međunarodnim sudjelovanjem „Oplemenjivanje bilja, sjemenarstvo i rasadničarstvo“ u virtualnom obliku

Hrvatsko agronomsko društvo (HAD) i Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu (HAPIH) organiziraju 13. KONGRES S MEĐUNARODNIM SUDJELOVANJEM OPLEMENJIVANJE BILJA, SJEMENARSTVO I RASADNIČARSTVO.

Kongres će se ove godine, zbog epidemioloških mjera vezanih za prevenciju COVIDA -19, održati virtualno, u četvrtak 12. studenog 2020., s početkom u 10 sati, putem zoom platforme.

Centralna lokacija  Kongresa bit će HAPIH, Usorska 19, Brijest, Osijek gdje će se, u velikoj dvorani Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu, moći pratiti otvorenje  kongresa (priključeno na zoom platformu)  te će biti održana uživo dodjela priznanja „Zlatno sjeme“, a zbog maksimalne sigurnosti svih nas – bit će prisutni samo predstavnici organizatora i dobitnici priznanja.

Teme kongresa su: perspektive i izazovi sjemenarstva u novom programskome razdoblju, trendovi u oplemenjivanju bilja i selekciji reprodukcijskog materijala, novosti iz zakonske legislative u sjemenarstvu i rasadničarstvu kao i stanje sjemenske i rasadničarske proizvodnje u Republici Hrvatskoj.

Kongres se organizira u suradnji s brojim znanstvenim i stručnim institucijama, a pokrovitelji kongresa su i ove godine Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo znanosti i obrazovanja RH.

Kongresu možete pristupiti besplatno  putem zoom platforme  na linku u nastavku.

https://us02web.zoom.us/j/82644826033

Meeting ID: 826 4482 6033

Program kongresa: preuzmi

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content