Kako pravilno uzeti uzorak vina – korak po korak

Stavljanje vina na tržište kruna je rada svakog vinara. Želite li staviti Vaš proizvod na tržište, ili samo utvrditi koje su njegove karakteristike, potrebno je napraviti analizu u ovlaštenim laboratorijima Centra za vinogradarstvo, vinarstvo i uljarstvo Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu. Saznajte koje sve korake potrebno prijeći na putu do ishođenja Rješenja o stavljanju proizvoda na tržište u našem praktičnom edukativnom vodiču u kojem Vas vodimo „korak po korak“ kroz postupak pravilnog uzimanja uzoraka vina na našem Youtube kanalu ili web stranici.

Ovo je prvi u nizu planiranih informativno-edukacijskih videa kojima želimo olakšati korištenje naših usluga, od kojih su neke i zakonska obveza. Tako će uskoro biti „korak po korak“ vizualno pojašnjene i druge procedure, poput pristupanja rezultatima provedenih laboratorijskih analiza mlijeka, prepoznavanja simptoma i provođenje mjera suzbijanja zlatne žutice vinove loze, pravilnog uzimanje uzoraka tla, te ostale aktualne teme.

Video „KORAK PO KORAK – Pravilno uzimanje uzoraka vina u postupku izdavanja Rješenja o stavljanju proizvoda na tržište“ možete pogledati ovdje.

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content