HAPIH na Karijernom korzu

Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu (HAPIH) predstavila se na Karijernom korzu organiziranom u sklopu Tjedna karijera Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Namijenjen prvenstveno studentima, ali i svim drugim radno aktivnim dionicima, ovaj je događaj, upriličen 8. svibnja na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti Osijek, okupio dvadesetak potencijalnih poslodavaca.

HAPIH se predstavio direktnom komunikacijom sa studentima kroz aktivnosti speed datinga. Ovaj format omogućio je zainteresiranim pojedincima sudjelovanje u brzim razgovorima, u kojima su imali priliku direktno postavljati pitanja vezana uz rad u HAPIH-u.

Tijekom speed datinga studenti su pokazali veliki interes za HAPIH kao instituciju. Predstavnici HAPIH-a informirali su ih o brojnim mogućnostima koje su na raspolaganju u vidu stručne prakse za vrijeme trajanja studiranja, suradnje s njihovim fakultetima kao i o mogućnostima zapošljavanja nakon završetka studija.

Sudjelovanje na Karijernom korzu bila je izvrsna prilika za promociju poslovanja i povezivanje s mladim profesionalcima i studentima koji traže svoj put u svijetu rada.

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content