Francuski studenti u posjetu HAPIH-u

Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu i njen Centar za vinogradarstvo, vinarstvo i uljarstvo ugostili su 12. svibnja 2023. godine 17 studenata iz Francuske. Riječ je o studentima prve godine master programa (četvrta godina diplomskog studija) na UniLaSalle prestižnom francuskom politehničkom institutu specijaliziranom za znanosti o životu, zemlji, okolišu i energiji.

Kao integralni dio njihovog obrazovnog programa, organizirali su studijsko putovanje kroz Europu, s posebnim fokusom na Hrvatsku. Izabrali su Zagreb, otok Pag, Šibenik i Split kao ključne točke svog putovanja, koje će trajati od 11. do 23. svibnja 2023. godine. Ova skupina mladih ljudi pokazala je veliki interes za stjecanje dubljeg uvida u rad različitih sektora gospodarstva Hrvatske. Posebno su bili zainteresirani za upoznavanje s našim vinogradarskim i vinarskim sektorom.

Tijekom posjete, studenti su imali priliku upoznati se s radom naše Agencije i Centra, te su stekli uvid u naše postupke i metode rada. Vjerujemo da će ovo iskustvo biti korisno u njihovim daljnjim akademskim i profesionalnim nastojanjima.

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content