Dodatan apel OPG – ovima s potresom pogođenih područja za plasiranje svojih proizvoda u CROTASTE

Naime, u suradnji sa Agroklasterom d.o.o., Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu (HAPIH)  provodi program Promocije hrvatskih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda u sklopu kojega je pokrenut promotivno-prodajni centar u Zagrebu , Cesarčeva 5.

CROTASTE je otvoren u prosincu 2020. godine., a u navedenom prostoru obavlja se prodaja i promocija hrvatskih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda. Uspostavom Centra pruža se mogućnost  malim i srednjim hrvatskim proizvođačima poljoprivredno-prehrambenih proizvoda veću vidljivost i prostor za plasman proizvoda u centru Zagreba.

Jedini uvjet za plasman je da proizvodi moraju zadovoljiti tražene uvjete za stavljanje na tržište sukladno Zakonu o hrani i ostalim relevantnim propisima, a prednost imaju proizvodi s oznakama europske kvalitete.

Sve zainteresirane OPG – ove molimo da ispune slijedeći upitnik: PREUZMI

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili nejasnoća, slobodno se možete javiti na promocija@hapih.hr.

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content