Centar za kontrolu kvalitete stočarskih proizvoda objavio Godišnje izvješće za 2021.

Uz provedbu sustava kontrole kvalitete mlijeka u Republici Hrvatskoj Centar za kontrolu kvalitete stočarskih proizvoda Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu provodi aktivnosti u području kontrole kvalitete meda i stočne hrane. Osnovni cilj i zadaća Centra je prvenstveno poljoprivrednim proizvođačima pružati usluge ispitivanja kvalitete stočarskih proizvoda i tumačenje rezultata ispitivanja sa svrhom osiguranja potvrde o vrijednosti njihova proizvoda, a ujedno potrošačima potvrditi kvalitetu proizvoda ili sirovine. 

Rezultati provedbe navedenih aktivnosti prikazani su u Godišnjem izvješću za 2021. godinu, a koje se može pronaći na poveznici. Godišnje izvješće pruža dobar uvid u stanje i trendove u proizvodnji mlijeka te kvaliteti stočarskih proizvoda. Vjerujemo da će se ovogodišnje izvješće rado koristiti i na njega pozivati svi oni koji su na bilo koji način uključeni u poljoprivrednu, a osobito u stočarsku proizvodnju u Republici Hrvatskoj.

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content