4. hrvatska konferencija o procjeni rizika porijeklom iz hrane uz obilježavanje Svjetskog dana sigurnosti hrane

Ovogodišnja će se HAPIH-ova konferencija održati 6. i 7. lipnja na FAZOS-u u Osijeku

Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu organizira 4. hrvatsku konferenciju o procjeni rizika porijeklom iz hrane s međunarodni sudjelovanjem uz obilježavanje Svjetskog dana sigurnosti hrane 2022.  

Ovogodišnja  će se konferencija pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva zdravstva a uz podršku Organizacije za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih naroda (FAO) i Europske agencije za sigurnost hrane (EFSA) održati 6. i 7. lipnja na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti Osijek (Aula Magna, Vladimira Preloga 1, Osijek). No, zbog mogućih epidemioloških ograničenja predviđeno je i online sudjelovanje. 

Više informacija uskoro!

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content