Otvara se 27. jesenski međunarodni bjelovarski sajam

U petak, 6. rujna 2019. godine, otvara se 27. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam. Sajam, koji se već tradicionalno odvija na  Sajamskom prostoru Gudovac, otvoren je za posjetitelje od 6.- 8. rujna 2019. godine.

Jesenski međunarodni bjelovarski sajam, u sklopu kojeg se organizira 27. državna stočarska izložba, mjesto je gdje se tradicionalno prezentiraju trendovi modernog stočarstva i uzgoja domaćih životinja. U suradnji s udrugama uzgajivača i njihovim središnjim savezima djelatnici Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu (HAPIH)  i ove godine su za izložbu odabrali najbolja grla stoke.

Na prvom danu Sajma, u petak u 12 sati, u Velikoj sajamskoj dvorani, odvit će se Svečano potpisivanje Ugovora o provedbi specifičnih tehničkih aktivnosti u upravljanju uzgojnim programom, ravnatelja HAPIH-a, doc.dr.sc. Krunoslava Dugalića sa predstavnicima četiri Središnja saveza uzgajivača Republike Hrvatske. 

Svečanom potpisivanju nazočit će i ministrica poljoprivrede mr.sc. Marija Vučković.

Program 27. jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content