Najava 23. savjetovanja uzgajivača ovaca i koza u Republici Hrvatskoj i 22. izložba hrvatskih ovčjih i kozjih sireva

Ovogodišnje, 23. savjetovanje uzgajivača ovaca i koza u Republici Hrvatskoj i 22. izložba hrvatskih ovčjih i kozjih sireva, održat će 30. rujna i 1. listopada u hotelu Valamar Bellevue Resort u Rapcu (Istarska županija).

Organizatori savjetovanja su Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu i Hrvatski savez uzgajivača ovaca i koza. Pokrovitelj savjetovanja je Ministarstvo poljoprivrede, a supokrovitelj Istarska županija.

Cilj savjetovanja je informiranje i edukacija kako uzgajivača ovaca i koza tako i  stručnjaka iz najvažnijih područja ovčarstva i kozarstva.

Shodno odluci Stožera civilne zaštite Istarske županije, sudjelovanje na navedenom savjetovanju omogućeno je uz predočenje EU digitalne COVID potvrde. EU digitalna COVID potvrda može se ishoditi:

  • ako ste cijepljeni,
  • ako imate negativan test na SARS-CoV-2 (negativan nalaz brzog antigenskog testa ne smije biti stariji od 48 sati od trenutka uzimanja brisa, a potvrda se izdaje na razdoblje od 48 sati od uzimanja uzorka.
  • ili ste nedavno preboljeli bolest COVID-19.

EU digitalna COVID potvrda dobiva se preko aplikacije e-građani ili u Hrvatskom zavodu za zdravstveno osiguranje

(Detaljnije informacije nalaze se na sljedećem linku.)

Kako biste sudjelovali na savjetovanju molim ispunite prijavnicu niže u privitku.

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content