22. Međunarodna manifestacija maslinara i uljara Noćnjak 2020.

Ovogodišnja, 22. Međunarodna manifestacija maslinara i uljara Noćnjak 2020. održat će se od 25.. do 27. lipnja 2020., u organizaciji Zadružnog saveza Dalmacije, u Zadru, Hotel Kolovare.

Program manifestacije uključuje sajam maslinarstva i uljarstva, znanstveno-stručna predavanja, praktične radionice, degustacije i izložbe proizvoda te organizirani studijski obilazak maslinarsko-uljarskih destinacija uz praktično maslinarstvo.

“Noćnjak je specifičan po tome što pruža priliku kontinuiranog druženja i poslovnih razgovora, kako u okviru edukativnog programa, tako i tijekom zajedničkih večera, sajma, radionica, degustacija i sl. Maslinari i uljari, znanstvenici i stručnjaci, proizvođači i distributeri maslinarsko-uljarske mehanizacije i opreme, predstavnici resornih državnih institucija, mediji i ostali gospodarski subjekti vezani uz maslinarstvo i uljarstvo okupljaju se na jednom mjestu, povezani maslinom, najavljuju organizatori.

Ujedno je i prilika za poslovne razgovore, razmjenu iskustava, povezivanje, informiranje i nove poslovne kontakte. Ondje se prezentira i mehanizacija, nove tehnologije, postrojenja, alati, oprema, zaštitna sredstva, sustavi za navodnjavanje i drugi proizvodi i usluge vezani uz maslinarstvo i uljarstvo.

Na ovogodišnjem Noćnjaku HAPIH je jedan od znanstveno – stručnih suorganizatora i održat će uvodna izlaganja o maslinarstvu i uljarstvu.

Sve informacije o Noćnjaku 2020. možete pogledati na linku: https://www.zsd.hr/doga%C4%91aj/nocnjak/

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content