Prijavite se na 17. savjetovanje uzgajivača svinja u Republici Hrvatskoj

Prijavnice za sudjelovanje treba poslati najkasnije do 6. travnja ove godine

Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu organizira 17. savjetovanje uzgajivača svinja u Republici Hrvatskoj 12.-13. travnja 2022. godine u hotelu Well u Termama Tuhelj u Tuheljskim Toplicama.

Organizator savjetovanja je Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu, a suorganizator Središnji savez udruga uzgajivača svinja Hrvatske (SUS). Pokrovitelj savjetovanja je Ministarstvo poljoprivrede, a sponzor Krapinsko – zagorska županija.

Cilj savjetovanja je informiranje i edukacija uzgajivača svinja, te stručnjaka iz najvažnijih područja svinjogojstva.

Za sudjelovanje potrebno je ispuniti Prijavnicu za sudjelovanje i dostaviti je najkasnije do 6. travnja  2022. godine na mail: svinjogojstvo@hapih.hr

Rezervacija smještaja za sudionike savjetovanja je preko niže navedene poveznice. Smještaj je omogućen u hotelu Well u Termama Tuhelj.

Sudjelovanje na 17. savjetovanju uzgajivača svinja bit će moguće u skladu s važećim epidemiološkim mjerama (EU Covid potvrda).

Rezervacija smještaja

Veselimo se Vašem dolasku!

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content