Prijavite se na 17. savjetovanje uzgajivača goveda u Republici Hrvatskoj

Prijavnice za sudjelovanje treba poslati najkasnije do 30. ožujka ove godine

Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu organizira 17. savjetovanje uzgajivača goveda u Republici Hrvatskoj 6. i 7. travnja 2022. godine u hotelu Spa Golfer u Svetom Martinu na Muri.

Suorganizatori savjetovanja su Savez udruga hrvatskih uzgajivača holstein goveda (SUHUH) i Središnji savez hrvatskih uzgajivača simentalskog goveda (H.U.SIM). Pokrovitelj savjetovanja je Ministarstvo poljoprivrede, a sponzor Međimurska županija.

Cilj savjetovanja je informiranje i edukacija uzgajivača goveda, te stručnjaka iz najvažnijih područja govedarstva.

Za sudjelovanje potrebno je ispuniti Prijavnicu za sudjelovanje i dostaviti je najkasnije do 30. ožujka 2022. godine na mail: govedarstvo@hapih.hr

Rezervacija smještaja za sudionike savjetovanja može se registrirati na niže navedenom linku. Smještaj je omogućen u hotelu Spa Golfer ili u apartmanima Regina.

Sudjelovanje na 17. savjetovanju uzgajivača goveda bit će moguće u skladu s važećim epidemiološkim mjerama (EU Covid potvrda).

Rezervacija smještaja

Veselimo se Vašem dolasku!

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content