Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu (HAPIH), uz tehničku podršku Europske agencije za sigurnost hrane (EFSA) i Organizacije za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih naroda (FAO), pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović te pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva zdravstva RH, organizira 3. hrvatsku konferenciju o procjeni rizika porijeklom iz hrane.

Suorganizatori konferencije su Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek i Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Konferencija će se održati 16. i 17. listopada 2019. godine u Osijeku, na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti Osijek. U sklopu konferencije održat će se i nacionalno obilježavanje Svjetskog dana hrane 2019.

Organizacijski odbor:

Doc.dr.sc. Krunoslav Dugalić, Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu (HAPIH), predsjednik Odbora
Doc.dr.sc. Ivana Rukavina, HAPIH
Prof.dr.sc. Krunoslav Zmaić, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Prof.dr.sc. Jurislav Babić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Prof.dr.sc. Jadranka Frece, Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu
Dr.sc. Darja Sokolić, HAPIH
Dr.sc. Dražen Knežević, HAPIH
Dr.sc. Goran Jukić, HAPIH
Mr.sc. Ivan Poje, HAPIH

Tajnik konferencije:

Sara Mikrut Vunjak, dipl. iur., HAPIH

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA