Natječaji

KAMPANJA EU BIRA SIGURNU HRANU

EFSA natječaji javne nabave

EFSA redovito raspisuje natječaje javne nabave (engl. tenders) u svrhu pribavljanja znanstvenih i logističkih usluga te drugih oblika potpore iz područja svoje djelatnosti. Natječaji za tendere otvoreni su za sve zainteresirane strane.

Detaljne informacije o mogućnostima prijave i ažurirani popis natječaja možete pogledati na sljedećoj poveznici: Calls for tenders – procurements.

EFSA financijske potpore

EFSA redovito dodjeljuje financijsku potporu ili subvencije (engl. grants) za projekte i aktivnosti koje doprinose EFSA-inoj misiji u području prikupljanja podataka, pripremnih radnji u svrhu izrade znanstvenih mišljenja te ostale znanstvene i tehničke pomoći.

Detaljne informacije o mogućnostima prijave i ažurirani popis natječaja možete pogledati na sljedećoj poveznici: Calls for proposals – grants.

Natječaji za mogućnosti korištenja financijskih potpora otvoreni su samo za institucije koje se nalaze na listi kompetentnih organizacija (EFSA Article 36 list).

Na EFSA Listu članka 36. mogu biti uključene samo institucije koje ispunjavaju kriterije prihvatljivosti utvrđene u članku 1. Uredbe (EZ) 2230/20041 od 23. prosinca 2004:

  • moraju obavljati znanstvene i tehničke zadatke u područjima misije EFSA-e,
  • moraju biti pravne osobe koje slijede ciljeve od općeg interesa, a njihova organizacija uključivati procedure i pravila koja osiguravaju da se svi zadaci obavljaju neovisno i cjelovito,
  • moraju imati visok stupanj znanstvene i tehničke stručnosti,
  • moraju moći djelovati unutar mreže u znanstvenim aktivnostima kako je navedeno u članku 3. navedene Uredbe i/ili moći učinkovito izvršavati vrste zadaća iz članka 4. koje im EFSA može povjeriti.

Trenutno se ispred RH na EFSA Listi članka 36. nalaze sljedeće institucije: Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu, Hrvatski veterinarski institut i Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

EFSA Careers

EFSA redovito raspisuje natječaje za posao nudeći priliku profesionalnog usavršavanja i razvoja karijere u jednom od njezinih timova zaduženih za sigurnost hrane na području Europske unije. EFSA-i se možete pridružiti kao znanstveni stručnjak, član osoblja, gostujući stručnjak ili pripravnik.

Popis aktualnih natječaja možete pronaći na mrežnim stranicama EFSA-e kao i prijaviti se za dobivanje obavijesti o poslovima na email adresu.

Korištenjem stranice www.hapih.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA

Skip to content